Tour informatie

Ervaar de Hoover Dam van 2 verschillende perspectieven: beneden in de diepte en boven in de lucht! Je ervaring begint wanneer je opgehaald wordt in Las Vegas naar het bus depot. Hier stap je in een super-de-luxe tourbus die je naar Hoover Dam en Boulder City brengt.

Tijdens de rit zal de bestuurder vertellen over alle culturele hoogtepunten. Wanneer je aankomt bij Hoover Dam staat er een vertegenwoordiger klaar die je een V.I.P.-tour geeft door de Hoover Dam.

Terwijl je loopt op het dak van de dam, sta je in Nevada EN in Arizona. Beneden in de machinekamer waardeer je het ontwerp van dit geweldige bouwwerk, dat in zijn tijd een klein wonder was. Een monument dat door vindingrijkheid, doorzettingsvermogen en moed gebouwd is door duizenden gezinnen, in dit dorre soms vijandige gedeelte van de Verenigde Staten, in de hoop om te ontsnappen aan de economische problemen van de Grote Depressie. Je zult de verhalen horen en zien in de verhaalkamer, met een korte informatieve videopresentatie. Ook heb je wat tijd om wat te verkennen.

Daarna ga je naar de Papillon heliport waar je aan boord gaat van een helicopter om de Hoover Dam van boven te bekijken. Hier zie je de grootheid van dit bouwwerk en alles eromheen. De vlucht duur ongeveer 6 minuten met verhaal erbij. Daarna ga je op de Hoover Dam Lodge genieten van een maaltijd voordat je teruggebracht wordt bij je hotel.

Wat is inbegrepen:

 • I.P. interne tour in Hoover Dam
 • Toegang tot het bezoekerscentrum, de expositieruimte, museum en de “Construction of the Hoover Dam” film
 • Geweldig uitzicht in de lucht van de Hoover Dam, Colorado River en Lake Mead
 • Gratis opgehaald en teruggebracht van en naar je hotel
 • Inclusief maaltijd

Belangrijke informatie

Tourduur:

Ongeveer 6 – 6.5 uur, inclusief hotel transport

Tijd besteed op Hoover Dam:

Ongeveer 1.5 uur

Helicopter vlucht:

Ongeveer 6 minuten

Hotel ophalen:

Passagiers worden opgehaald van de meeste grote hotels in Las Vegas

Vertek naar Hoover Dam:

Passagiers stappen in een tourbus naar de Hoover Dam

Hoover Dam binnen tour:

V.I.P. binnen tour van de Hoover Dam laat alles zien rondom de bouw en het verleden van de Hoover Dam

Vrije tijd:

Je hebt vrije tijd in de Hoover Dam om rond te kijken en langs het bezoekerscentrum te gaan

Helicopter tour:

Na de Hoover Dam van binnenuit te hebben ontdekt vlieg je met een helicopter er overheen. Deze 6 minuten vlucht geeft ook uitzicht op Lake Mead en de Colorado River.

Lunch:

Passagiers genieten van een lunc op de Hoover dam Lodge na de vlucht.

Terug:

Alle passagiers worden teruggebracht naar hun hotel in Las Vegas.

Wat mee te nemen:

 • Neem je ID-kaart of paspoort mee. Alle passagiers moeten een identificatiebewijs bij zich hebben.
 • Zorg ervoor dat u uw tour zo vroeg mogelijk in uw reis reserveert.
 • Water: U mag een fles water meenemen, het is alleen niet toegestaan om deze tijdens de vlucht te openen.
 • Vergeet uw camera niet! Camera’s en telefoons zijn toegestaan en worden aangemoedigd. Houd er wel rekening mee dat het gebruik van een “selfie stick” of andere verlengstukken ten strengste verboden zijn, in en rondom het luchtvaarttuig.
 • Weet u niet zeker wat u moet dragen? Gelaagde kleding wordt aanbevolen in de maanden: Maart tot September, winterkleding wordt geadviseerd van Oktober tot half Maart.
 • De grond in de Grand Canyon is ruw, rotsachtig en ongelijk. Draag daarom stevige schoenen. Het is belangrijk om stevige schoenen te dragen die ruw terrein aankunnen en de tenen bedekken. Sneakers of wandelschoenen zijn sterk aanbevolen.