Tour informatie

Zweef over de majestueuze Grand Canyon en geniet van een kijkje in de Hoover Dam met de Highlights Air & Hoover Dam Bus Tour. Met deze tour, heb je genoeg om over op te scheppen. Het avontuur begint bij de Grand Canyon Scenic Airlines terminal waar je aan boord van een vliegtuig gaat die speciaal gemaakt is om goed naar beneden te kunnen kijken. Geniet van het uitzicht terwijl je vliegt over de Hoover Dam en Lake Mead richting de Grand Canyon. Ook heb je uitzicht over Eagle Point, Guano Point en de Colorado River onder je. Wanneer je weer land heb je even tijd om te kijken naar souvenirs en foto’s bij de terminal.

Het volgende deel van het avontuur begint in een Gray Line tourbus met een gids. Hierin leer je veel over de geschiedenis van de Hoover Dam, waaronder het gebouw zelf, hoe het gemaakt is en krijg je de kans om foto’s te maken. Na dit avontuur zal de bus je terugbrengen bij je hotel.

Wat is inbegrepen:

  • Gratis opgehaald en teruggebracht van je hotel
  • Verhalende vlucht in verschillende talen, met uitzichten van Lake Mead, Hoover Dam en de Grand Canyon West
  • Bus transport naar Hoover Dam met gids
  • 1 maaltijd bij inbegrepen

Belangrijke informatie

Tourduur

Ongeveer 6 – 6.5 uur

Vluchtduur

70 minuten

Hotel opgehaald

Passagiers worden opgehaald van de meeste grote hotels in Las Vegas

Check-In

Wanneer je arriveert bij de terminal kun je je hier inchecken

Vlucht

Geniet van het geweldige uitzicht op Hoover Dam, Lake Mead en de Grand Canyon West

Souvenirwinkel en maaltijd

Wanneer je terug bent bij de terminal kun je souvenirs en fotos bekijken en kopen. Daarnaast krijg je een maaltijd voordat je instap in de bus naar de Hoover Dam

Hoover Dam tour

Nadat je een korte rit hebt gehad met de bus word je door een gids begeleid door de Hoover Dam waar je er alles van te weten komt komen

Terug naar hotel

Je wordt door de bus teruggebracht naar je hotel

Wat mee te nemen:

  • Neem je ID-kaart of paspoort mee. Alle passagiers moeten een identificatiebewijs bij zich hebben.
  • Zorg ervoor dat u uw tour zo vroeg mogelijk in uw reis reserveert.
  • Water: U mag een fles water meenemen, het is alleen niet toegestaan om deze tijdens de vlucht te openen.
  • Vergeet uw camera niet! Camera’s en telefoons zijn toegestaan en worden aangemoedigd. Houd er wel rekening mee dat het gebruik van een “selfie stick” of andere verlengstukken ten strengste verboden zijn, in en rondom het luchtvaarttuig.
  • Weet u niet zeker wat u moet dragen? Gelaagde kleding wordt aanbevolen in de maanden: Maart tot September, winterkleding wordt geadviseerd van Oktober tot half Maart.
  • De grond in de Grand Canyon is ruw, rotsachtig en ongelijk. Draag daarom stevige schoenen. Het is belangrijk om stevige schoenen te dragen die ruw terrein aankunnen en de tenen bedekken. Sneakers of wandelschoenen zijn sterk aanbevolen.