Tour informatie

Vanaf jouw Las Vegas Hotel vertrek je op een avontuur dat prachtige natuur combineert met belangrijke historische monumenten. Je avontuur begint wanneer je opgehaald wordt en naar de terminal reist. Hier ga je aan boord van een helicopter voor een vlucht over de Grand Canyon’s West kant. Op weg daarnaar heb je een prachtig uitzicht over de zuidwest woestijn, Hoover Dam en Lake Mead. Wanneer je arriveert bij de Grand Canyon West, zul je 1219 meter afdalen naar de bodem van de Grand Canyon en landen bij de Colorado River waar je zult geniet van een champagne picnic. Wanneer je hiervan genoten hebt zul je vertrekken naar de Eldorado Canyon voor een mooie tour met gidsbegeleiding.

Mijnwerkers van dichtbij en ver weg gingen hiernaar beneden tijdens Nevada’s mijntijd. In deze tour zul je veel leren over het leven, werk en geschiedenis van de Techatticup Gold Mine and Hill. Als toevoeging ga je op een Baja Jeep of ATV touren door de prachtige woestijn dichtbij. Je krijgt een lunchbox met champagne in de Eldorado Canyon voordat je terug gaat naar Las Vegas. Je wordt teruggebracht naar je hotel.

Eldorado buiten tour:

ATV – Ervaar de spanning van het rijden in een ATV door het woestijnlandschap van de Eldorado Canynon en geniet van de natuur dichtbij. Houd er wel rekening mee dat je hier dichte en goede schoenen aan moet doen, dit is verplicht. ATV-bestuurders moeten minimaal 16 jaar zijn en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Een persoon is toegestaan per ATV.

Baja Jeep – Stap in jouw Baja jeep die bestuurd wordt door een getrainde gids en gordel jezelf vast voor een off-road excursie door de Eldorado Canyon, met uitzicht op de historische mijnschachten. Deze optie is het beste voor bezoekers die van avontuur houden met weinig fysieke problemen. Minimale leeftijd: 6 jaar.

Alle deelnemers onder 18 jaar moeten een ouder/voogd bij zich hebben en moeten tekenen voor een deelname verklaring/kennis van risico formulier.

Wat is inbegrepen:

 • Opgehaald van je hotel
 • Helicopter tour over de Grand Canyon met toelichting
 • Uitzicht van de Hoover Dam, Lake Mead en de Grapevine Mesa
 • Daal 1219 meter af tot de bodem van de Grand Canynon.
 • Champagne picnic lunch
 • Keuze tussen een Baja Jeep of een ATV-excursie
 • Veiligheidsspullen zitten erbij

Belangrijke informatie

Tijdsduur

Ongeveer 8 uur hotel naar hotel

Vluchtduur

Ongeveer 70 minuten

De tijd doorgebracht in de Grand Canyon

Ongeveer 30 minuten

Tijd doorgebracht in Eldorado Canyon

Ongeveer 3 – 3,5 uur

Hotel Pick-Up

Reizigers worden opgepikt bij de grote hotels in Las Vegas.

Check in

Check-in in de state of the art terminal in Boulder City. Zorg ervoor dat je een geldig legitimatie bewijs bij je hebt!

Vlucht

Wees getuige van een spectaculair uitzicht op de vulkanische Black Mountains, Hoover Dam, Lake Mead, en Grapevine Mesa voordat de Great Wash Cliffs wordt over gestoken naar de Grand Canyon.

Landen

Land en stap uit bij de exclusieve landingsplaats die 1,2km onder de rand van de Grand Canyon ligt.

Verkennen en eten

Geniet van een champagne picknick en verken de omgeving gedurende ongeveer 30 minuten.

Vlucht naar Eldorado Canyon

Na de landing in Eldorado Canyon, zal uw “Awesome Adventures” gids u begeleiden in een spannende rondleiding door de historische Techatticup Gold Mine. Net buiten de mijn is een authentieke spookstad, waar u de verhalen van de Indiase afvalligen hoort.

Grond Excursie

Kies uit een ATV of een jeep om door de Eldorado Canyon te rijden. Elke grond excursie is ongeveer twee uur en moet worden bevestigd op het moment van boeking. Iedereen onder de 18 jaar moeten toestemming hebben van de ouders of voogd in aanwezigheid van een Awesome Adventures werknemer.

Picknic Lunch

Na de grond excursies kunt u tijdens uw picknick lunch genieten van het landschap van Eldorado Canyon. Vegetarische maaltijden zijn beschikbaar en moeten worden aangevraagd op het moment van boeking. Maaltijd bestaat uit: Kalkoen sandwich, chips, koekjes, water.

Keer terug naar Hotel

Gasten worden terug gebracht met een busje of touringcar.

Wat mee te nemen:

 • Neem je ID-kaart of paspoort mee. Alle passagiers moeten een identificatiebewijs bij zich hebben.
 • Zorg ervoor dat u uw tour zo vroeg mogelijk in uw reis reserveert.
 • Water: U mag een fles water meenemen, het is alleen niet toegestaan om deze tijdens de vlucht te openen.
 • Vergeet uw camera niet! Camera’s en telefoons zijn toegestaan en worden aangemoedigd. Houd er wel rekening mee dat het gebruik van een “selfie stick” of andere verlengstukken ten strengste verboden zijn, in en rondom het luchtvaarttuig.
 • Weet u niet zeker wat u moet dragen? Gelaagde kleding wordt aanbevolen in de maanden: Maart tot September, winterkleding wordt geadviseerd van Oktober tot half Maart.
 • De grond in de Grand Canyon is ruw, rotsachtig en ongelijk. Draag daarom stevige schoenen. Het is belangrijk om stevige schoenen te dragen die ruw terrein aankunnen en de tenen bedekken. Sneakers of wandelschoenen zijn sterk aanbevolen.