Tour informatie

Rij van de bekende banen af en verken onbekende terrein in de Grand Canyon met de Grand Canyon Scenic Airlines! Je begint je dag wanneer je opgehaald wordt vanaf je hotel van Las Vegas en gebracht wordt naar de terminal in Boulder City. Wanneer je ingecheckt bent, ga je aan boord van een vliegtuig, speciaal ontworpen om goed naar beneden te kunnen kijken, waarin je vliegt langs bekende uitzichten zoals Hoover Dam, Lake Mead en de Colorado River in het hart van de grand Canyon.

Wanneer je land op het vliegveld op Bar 10 Ranch, stap je in een all-terrain Polaris Ranger waarin je door de Whitmore Canynon en Lake Mead Recreation Area reist naar de rand van de Grand Canyon. Met beperkte toegang tot dit deel van de Canyon, geeft de tour je de mogelijkheid om een exclusieve ervaring te krijgen van het Grand Canyon National Park. Op 880 meter boven de Colorado River, heb je een geweldig uitzicht over de canyon. Houd je ogen open en mis geen moment van deze geweldige ervaring. Uiteindelijk keer je terug naar de Bar 10 Ranch om even uit te rusten en te genieten van een heerlijke thuisgemaakte spareribs.

Na je geweldige buitenervaring vlieg je terug naar de Boulder terminal. Hier heb je tijd om wat souvenirs en foto’s te bekijken of kopen. Daarna wordt je teruggebracht naar je hotel.

Deze reis is seizoensgebonden en is alleen beschikbaar vanaf 1 april tot 18 november. Niet beschikbaar op zaterdag of zondag in november.

Voeg een quad toe bij je tour:

Ervaar de adrenaline rush van quad rijden door de Whitemore Canyon en Lake Mead Recreational Area tot de Northern Rim van de Grand Canyon.

Stevige schoenen zijn vertplicht, geen tenen bloot, sandalen, high heels of flip-flops. Quad rijders moeten minimaal 16 jaar zijn en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.

1 persoon per quad.

Wat is inbegrepen:

 • Bezichtigingsvlucht van de Grand Canyon Scenics Airlines Terminal naar de Bar 10 Ranch en terug
 • Met een gids een rit door onbekend terrein in de Grand Canyon North
 • Gratis opgehaald van je hotel en teruggebracht
 • Onvergetelijke vlucht met uitzichten van Lake Mead, Hoover Dam, en de Colorado River in het hart van de Grand Canyon
 • Airco in het vliegtuig
 • Vliegtuig speciaal voor sightseeing
 • Spraak in 16 verschillende talen
 • Mooie foto mogelijkheden

Belangrijke informatie

Tourduur

Ongeveer 7.5 – 8 uur van hotel tot hotel

Hotel opgehaald

Passagiers worden opgehaald van de meeste grote hotels in Las Vegas

Check-In

Check-In bij de prive tour terminal

Vlucht naar Bar 10 Ranch

Geniet van de vlucht over Lake Mead, Hoover dam, Colorado River en het hart van de Grand Canyon. De vlucht duur ongeveer 45 minuten.

Tour off-road

Wanneer je aankomt bij Bar 10 Ranch begint je avontuur met de Polaris Ranger. Hierin rijd je op een 4×4 weg door de Whitmore Canyon en Lake Mead Recreational Area naar de rand van de Canyon.

Grand Canyon North

Ongeveer 900 meter boven de Colorado River is een plek waar maar weinig mensen mogen komen. Hier kom jij wel! En je kunt hier genieten van een ge-wel-dig uitzicht over de Grand Canyon.

Lunch bij Bar 10 Ranch

Wanneer je terugkeert geniet je van spareribs van de barbecue.

Terugvlucht

Vlieg terug naar de private terminal, vluchtduur van ongeveer 45 minuten.

Terug naar hotel

Wanneer je aankomt bij de terminal word je teruggebracht naar je hotel.

 

Wat mee te nemen:

 • Neem je ID-kaart of paspoort mee. Alle passagiers moeten een identificatiebewijs bij zich hebben.
 • Zorg ervoor dat u uw tour zo vroeg mogelijk in uw reis reserveert.
 • Water: U mag een fles water meenemen, het is alleen niet toegestaan om deze tijdens de vlucht te openen.
 • Vergeet uw camera niet! Camera’s en telefoons zijn toegestaan en worden aangemoedigd. Houd er wel rekening mee dat het gebruik van een “selfie stick” of andere verlengstukken ten strengste verboden zijn, in en rondom het luchtvaarttuig.
 • Weet u niet zeker wat u moet dragen? Gelaagde kleding wordt aanbevolen in de maanden: Maart tot September, winterkleding wordt geadviseerd van Oktober tot half Maart.
 • De grond in de Grand Canyon is ruw, rotsachtig en ongelijk. Draag daarom stevige schoenen. Het is belangrijk om stevige schoenen te dragen die ruw terrein aankunnen en de tenen bedekken. Sneakers of wandelschoenen zijn sterk aanbevolen.