Tour informatie

De Celebration Tour combineert een onvergetelijke vlucht langs de Grand Canyon West met een stop op het Canyon vliegveld. Geniet van het gemak om opgehaald te worden bij je hotel en met shuttle naar de terminal in Boulder gebracht te worden waar een helicopter wacht op je om vervolgens naar de Canyon te vliegen. Houd je camera in de hand voor het geweldige uitzicht op de Hoover Dam, Lake Mead en Grapevine Mesa.

Je vliegt door Grand Wash Cliffs over de Colorado River naar de Grand Canyon West. Kijk uit het raam en zie Guano Point en Eagle Point van boven! Tijdens de vlucht is er een gids die vertelt over de verschillende omgevingen. Daarnaast kun je op de Grand Canyon West terminal verschillende kunststukken van de Hualapai stam zien. Daarna wordt je teruggebracht naar de Boulder terminal en je hotel met geweldige foto’s en een onvergetelijke ervaring.

Wat is inbegrepen:

 • Adembenemende panoramisch uitzicht van Hoover Dam, Grand Wash Cliffs, Grapevine Mesa en de Grand Canyon West
 • Grand Canyon West vliegveld landing
 • High-tech helicopter
 • Verschillende talen sprekende gids (incl. Nederlands!)
 • Opgehaald en teruggebracht bij jouw Vegas hotel

Belangrijke informatie

Tourduur:

Ongeveer 4 – 4.5 uur van hotel tot hotel

Vluchtduur:

Ongeveer 70 minuten

Tijd in de Canyon:

Ongeveer 30 minuten

Opgehaald van hotel:

Passagiers worden opgehaald van de meeste grote hotels in Las Vegas

Check-In:

Inchecken bij de terminal in Boulder City

Vlucht:

Geniet van uitzichten van Hoover Dam, Lake Mead en Grand Canyon West

Landing en verkenning:

Land op het Grand Canyon West vliegveld met tijd om even te winkelen en te verkennen van de authentieke kunst van de Hualapai stam.

Terugvlucht en hotel:

Ga aan boord van de helicopter voor je terugvlucht. Wanneer je terug bent bij de terminal wordt je teruggebracht naar je hotel.

Wat mee te nemen:

 • Neem je ID-kaart of paspoort mee. Alle passagiers moeten een identificatiebewijs bij zich hebben.
 • Zorg ervoor dat u uw tour zo vroeg mogelijk in uw reis reserveert.
 • Water: U mag een fles water meenemen, het is alleen niet toegestaan om deze tijdens de vlucht te openen.
 • Vergeet uw camera niet! Camera’s en telefoons zijn toegestaan en worden aangemoedigd. Houd er wel rekening mee dat het gebruik van een “selfie stick” of andere verlengstukken ten strengste verboden zijn, in en rondom het luchtvaarttuig.
 • Weet u niet zeker wat u moet dragen? Gelaagde kleding wordt aanbevolen in de maanden: Maart tot September, winterkleding wordt geadviseerd van Oktober tot half Maart.
 • De grond in de Grand Canyon is ruw, rotsachtig en ongelijk. Draag daarom stevige schoenen. Het is belangrijk om stevige schoenen te dragen die ruw terrein aankunnen en de tenen bedekken. Sneakers of wandelschoenen zijn sterk aanbevolen.