Las Vegas Tours

Wereldwijd bekend als de ideale plaats om feest te vieren en te gokken voor volwassenen: Las Vegas, Nevada. De stad verwelkomt elk jaar 35 miljoen bezoekers van over de hele wereld. Naast dat Las Vegas één van de beste reisbestemming in de Verenigde Staten is, is de stad ook een ontzettend snel groeiende stad. Naast dat Las Vegas een gokparadijs is, is het een stad met een kleurrijk nachtleven en is het een geweldige locatie om heen te reizen (midden in de woestijn!).

Er zijn maar zeven wereldwonderen in de wereld. Wanneer je in Las Vegas, Nevada bent of Arizona, is het moeilijk om niet de drang te hebben om even een kijkje te gaan nemen bij één van deze zeven wereldwonderen der natuur, namelijk de Grand Canyon!

Er zijn veel manieren om deze zeer brede en diepe kloof in alle glorie te zien. Zoals met bustours, ezelritten en helikoptervluchten. Echter is de mooiste manier om dit allemaal te bekijken, een combinatie daarvan.

De helicopter tours van Papillon bieden verschillende opties om de Grand Canyon uit de lucht te ervaren. Met opties als landen op de bodem van de Grand Canyon en daar picknicken tot het bezoeken van de goudmijnen in de Grand Canyon, en daarnaast nog veel meer. Zoals bijvoorbeeld in een quad of een Jeep touren door het wilde landschap van de Grand Canyon.

Niet alles is goed te zien vanaf de grond, daarom is het een grote aanrader om het vanuit de lucht te bekijken. De geweldige uitzichten en mogelijkheden om daar foto’s en video van te maken is een levenservaring die je voor altijd zal onthouden.

Bijna alle tours die op deze website staan zorgen ervoor dat jij een geweldige dag ervaart en je niet druk hoeft te maken om vervoer, want je wordt opgehaald en teruggebracht.
Bekende plekken zoals Lake Mead en de Hoover Dam, zitten bij veel tours inbegrepen. Sommige Las Vegas tours gaan iets verder dan andere. Zo kan je bijvoorbeeld bij de Hoover Dam Tour een kijkje nemen bij de dam zelf!

Top 3: Las Vegas Tours

 Grand Voyager

Al vanaf $579

Gasten op de Grand Voyager genieten van één van de meest complete Grand Canyon ervaringen die er is. Vanaf Las Vegas vertrek je met een vliegtuig, waarmee je vervolgens land in de canyons van de West Rim. Een boottocht en Helikopter vlucht zitten inbegrepen.

Meer informatie

Grand Celebration Tour

Al vanaf $519   

De Grand Celebration tour is het kroonjuweel van de selectie van helicopter tours. Het is de meest populaire tour en is vaak weken van te voren al uitverkocht. De helicopter tour levert verbazingwekkende uitzichten over de Hoover Dam, Lake Mead en de Grand Canyon West.

Meer informatie

 Golden Eagle Air Tour

Al vanaf $429

De Golden Eagle Air Tour is perfect voor een Las Vegas bezoeker die in korte tijd zoveel mogelijk van de Grand Canyon wil zien. De tour, die opstijgt vanaf een prive platform, bevat zeer mooie uitzichten. Lees verder voor meer informatie.

 

Meer informatie

Las Vegas Map