Tour informatie

De Horseshoe Bend & Lake Powell Adventure tour is perfect voor bezoekers die weinig tijd hebben of die gewoon willen genieten van de ongelooflijke bezienswaardigheden in de omgeving vanuit de lucht. Alle toestellen beschikken over een vrij uitzicht en zijn speciaal ontworpen voor sightseeing. De toestellen hebben hoge vleugels, panoramische ramen, en een klimaat gecontroleerde cabine om een comfortabele rit te garanderen.

Vliegen boven Lake Powell en zijn 3000km lange kustlijn, vol met prachtig blauw water binnen het kleurrijke landschap van Glen Canyon. Vervolgens naar Horseshoe Bend, waar de hoefijzervormige bocht van de Colorado rivier om de bijzondere 300 meter hoge rotsformatie heen kronkelt. Deze rondleiding is een visueel genot.

Wat zit er allemaal bij:

  • Vlucht van Page Municipal Airport
  • Schilderachtig uitzicht op Glen Canyon Dam, Lake Powell en Horseshoe Bend
  • Tijdsduur: Ongeveer 30 minuten

Belangrijke informatie

Vlucht duur

Ongeveer 30 minuten

Check in

Wees 30 minuten voor vertrek aanwezig om in te checken

Vertrek

Stap aan boord van een vliegtuig en vertrek voor een spectaculair uitzicht in de omgeving.

Uitzichten

Bewonder een prachtig uitzicht op Glen Canyon Dam, het mooie Lake Powell en Horseshoe Bend.

Terugkeer

Keer terug naar de terminal met foto’s en herinneringen voor het leven

Wat mee te nemen:

  • Neem je ID-kaart of paspoort mee. Alle passagiers moeten een identificatiebewijs bij zich hebben.
  • Zorg ervoor dat u uw tour zo vroeg mogelijk in uw reis reserveert.
  • Water: U mag een fles water meenemen, het is alleen niet toegestaan om deze tijdens de vlucht te openen.
  • Vergeet uw camera niet! Camera’s en telefoons zijn toegestaan en worden aangemoedigd. Houd er wel rekening mee dat het gebruik van een “selfie stick” of andere verlengstukken ten strengste verboden zijn, in en rondom het luchtvaarttuig.
  • Weet u niet zeker wat u moet dragen? Gelaagde kleding wordt aanbevolen in de maanden: Maart tot September, winterkleding wordt geadviseerd van Oktober tot half Maart.
  • De grond in de Grand Canyon is ruw, rotsachtig en ongelijk. Draag daarom stevige schoenen. Het is belangrijk om stevige schoenen te dragen die ruw terrein aankunnen en de tenen bedekken. Sneakers of wandelschoenen zijn sterk aanbevolen.