Page / Lake powell

Gelegen in het dorre Noordoosten van Arizona ligt de stad Page. De oorsprong van Page begon als tijdelijke arbeiders gemeenschap die werkte aan de bouw van de Glen Canyon Dam. Page is sindsdien ontpopt als een jonge en levendige gemeenschap te midden van de natuurlijke schoonheid van Glen Canyon, omgeven door een zandstenen landschap. De stad ligt slechts enkele minuten af op rijafstand van Lake Powell. Een populaire zomerbestemming die varen, watersporten en een 3000 kilometer lange kustlijn kenmerkt. Op slechts 5 uur rijden van zowel Phoenix als Las Vegas is Page één van de vele startpunten voor de rondvluchten en activiteiten.

Tower Butte is een enorme natuurlijk gevormde rots. Midden in een woestijnlandschap staat deze rots die twee keer zo groot is als ’s werelds grootste wolkenkrabber. Met state-of-the-art helicopters vlieg je 1605 meter omhoog en land je direct op de top! Het 360-graden uitzicht over de woestijn op bijna anderhalve kilometer in de lucht is haast niet te bevatten.

Bezoekers kunnen ook een ontspannen tour maken in één van de vliegtuigjes voor een leuke sightseeing ervaring. Bekijk Lake Powell’s duizelingwekkende 3000 kilometer lange kustlijn of de beroemde Horseshoe bend. Deze hoefijzer vormige twist in de Colorado rivier is wereldberoemd en al veelvuldig onderwerp geweest in natuurlijke tijdschriften.

Het kroonjuweel van het Lake Powell landschap is de Rainbow Bridge. Een verbazingwekkende stenen brug, gevormd door de natuur die over de uitgestorven rivier ligt. Sightseeing vliegtuigen vliegen u over deze adembenemende plek heen.

Naast zonnen en zwemmen bij Lake Powell is er dus veel meer te ontdekken in deze omgeving. Beleef de spannende hoogte van Tower Butte, de onmetelijkheid van Lake Powell of de fantastische Rainbow Bridge.

Page / Lake powell foto's

Page / Lake powell Tours

 Tower Butte Landing

Al vanaf $279   

Met anderhalve kilometer boven de zeespiegel is Tower Butte één van de meest unieke formaties van moeder natuur. Het is de perfecte setting voor uw Helicopter landing avontuur.

Meer informatie

Horseshoe Bend & Lake Powell

Al vanaf $179

De Horseshoe Bend & Lake Powell Adventure tour is perfect voor bezoekers die weinig tijd hebben of die gewoon willen genieten vanuit de lucht van de ongelooflijke bezienswaardigheden in de omgeving.

Meer informatie

Page/Lake Powell Map