Tour informatie

Deze spannende helikopter avontuur biedt u talloze mooie uitzichten van Grand Canyon West. Als je helikopter een adembenemende 1.2km daalt naar de canyon bodem, kunt u genieten van de schoonheid van de ravijnwanden om u heen. Op de oever naast de Colorado rivier kunt u de eerste stap van de geologische geschiedenis van de rotsformaties in de canyon muren bewonderen. U kunt hier 15 tot 20 minuten doorbrengen om foto’s van de canyon te maken vanuit dit spectaculaire perspectief.

Verlaat de bodem van de canyon met de helikopter en zie de canyon muren van dichtbij! Een “Legacy Ticket” geeft passagiers toestemming om Hualapai land te betreden en geeft toegang tot de Grand Canyon West Express (de motor rit naar de uitkijkpunten Eagle en Guano Point).

Andere opties die u aan uw tour kunt toevoegen zijn een maaltijd en / of skywalk passen.

What’s Included:

 • Helikoptervlucht
 • Landing op de bodem van de Canyon
 • Bezoek Eagle en Guano Points
 • Ponton boottour over de Colorado rivier
 • West Rim toegangsprijs inbegrepen
 • Optioneel: maaltijd en / of Skywalk pas

Belangrijke informatie

Tijdsduur

Vanuit de Papillon terminal en terug is ongeveer 1 uur

Tijd doorgebracht op de Canyon

Ongeveer 20 minuten

Vlucht duur

Ongeveer 10 – 15 minuten

Check in

Wees 30 minuten voor vertrek aanwezig om in te checken. Ontvang Legacy ticket na de check-in. Als de maaltijd optie en/ of Skywalk aangeschaft is zullen deze nu worden overhandigd.

Vlucht en Canyon Landing

Vertrek met deze spannende helikoptervlucht en geniet van een adembenemende afdaling van 1.2km de canyon in en land naast de rivier De Colorado. Zie het bijzondere canyon landschap ontvouwen en geniet van de legendarische schoonheid die je omringt.

Colorado Rivier boottour

Keer terug naar de Papillon Terminal met foto’s en herinneringen voor het leven via een schitterende boottour! Van daaruit kunt u op uw gemak een touringcar naar Eagle Point en Guano Point nemen.

Bus Ride Tour

Stap in een koele touringcar voor uw rondleiding in de Grand Canyon West.

Eagle Point

Eerst stopt u bij Eagle Point waar u kunt genieten van het uitzicht op de arend-achtige rotsformatie en de Grand Canyon zelf. De maaltijdbonnen zijn ook in te leveren bij Eagle Point en Guano Point. Vegetarische maaltijden zijn mogelijk niet beschikbaar.

Guano Point

Daarna gaat u naar Guano Punt voor meer prachtig uitzicht op de Grand Canyon.

Optioneel Meal / Skywalk

De maaltijd en/ of skywalk passen kunt u op elke halte. Skywalk passen voor de glazen brug ervaring worden gebruikt bij Eagle Point.

Keer terug naar de Grand Canyon West terminal

Na een fantastische dag in de stad, zal uw touringcar chauffeur u terug naar de terminal brengen om uw tocht af te sluiten.

Wat mee te nemen:

 • Neem je ID-kaart of paspoort mee. Alle passagiers moeten een identificatiebewijs bij zich hebben.
 • Zorg ervoor dat u uw tour zo vroeg mogelijk in uw reis reserveert.
 • Water: U mag een fles water meenemen, het is alleen niet toegestaan om deze tijdens de vlucht te openen.
 • Vergeet uw camera niet! Camera’s en telefoons zijn toegestaan en worden aangemoedigd. Houd er wel rekening mee dat het gebruik van een “selfie stick” of andere verlengstukken ten strengste verboden zijn, in en rondom het luchtvaarttuig.
 • Weet u niet zeker wat u moet dragen? Gelaagde kleding wordt aanbevolen in de maanden: Maart tot September, winterkleding wordt geadviseerd van Oktober tot half Maart.
 • De grond in de Grand Canyon is ruw, rotsachtig en ongelijk. Draag daarom stevige schoenen. Het is belangrijk om stevige schoenen te dragen die ruw terrein aankunnen en de tenen bedekken. Sneakers of wandelschoenen zijn sterk aanbevolen.