Tour informatie

Van plan om Grand Canyon West te bezoeken? In aanvulling op de prachtige tours langs de westelijke rand, is het mogelijk om een Grand Canyon Scenic Airlines vlucht over de buitengewone bezienswaardigheden van de canyon’s te maken. Deze vlieg tour vertrekt vanaf de Grand Canyon West air terminal. Eénmaal in de lucht kunt u genieten van een adembenemend uitzicht boven Eagle Point, de thuisbasis van de beroemde Skywalk glazen brug, Guano Point en andere gebieden die het bekijken waard zijn in Grand Canyon West. Tijdens de vlucht krijgt u interessante feiten en informatie over de geschiedenis van de Grand Canyon te horen

Na terugkeer naar de terminal zal uw West Rim avontuur vervolgen aan boord van een koele touringcar voor een tour bij de Grand Canyon West. De eerste stop is de Hualapai Ranch, waar de cowboys een demo show geven met vuurgevechten over hoe het vroeger ging in het oude westen. De volgende stop is Eagle Point waar u zich kunt vergapen aan de enorme adelaar-achtige rotsformatie. Bekijk Native American woningen van verschillende stammen en geniet van culturele muziek en dans. Van daaruit, zult u naar Guano Punt gaan voor een indrukwekkend, panoramisch uitzicht op de Grand Canyon van de West Rim. Keer terug naar de terminal nadat u de Grand Canyon via lucht en land heeft verkend.

Wat is inbegrepen:

 • Memorable vlucht met uitzicht op de Grand Canyon West en de Colorado rivier
 • Een koele cabine
 • Grote oversized ramen voor perfect uitzicht
 • Panoramisch uitzicht door de hoge vleugels
 • Tour guide die interessante feiten en informatie over de geschiedenis verteld
 • Tour door meerdere punten langs de rand van de canyon

Belangrijke informatie

Tijdsduur

Vluchtduur is ongeveer 20 minuten

Tijd doorgebracht op de Canyon

U kunt zo lang mogelijk de tijd nemen aan de rand van de Canyon

Rij naar de terminal

Rijdt zelf naar de terminal in de nabijheid gelegen van de Grand Canyon Airport West

Check in

Check-in in de terminal 30 minuten voor de vlucht en ontvang uw pas om de Skywalk te mogen betreden na de vlucht.

Vlucht

Vertrek met deze spannende vliegtuig tour en geniet van een prachtig uitzicht vanuit de lucht op de populaire punten van de Grand Canyon. U komt dan langs: Eagle Point, Guano Point, de Colorado rivier en andere delen van de Grand Canyon West.

Terug naar de terminal

Keer terug naar de terminal en neem een shuttle naar de rand van de Canyon om uw tocht voort te zetten.

Hualapai Ranch

De eerste stop is een ​​oude westerse stad waar een vuurgevecht nagespeeld wordt door cowboys. Doe mee en leer hoe u razendsnel een pistool kan trekken en hoe u met een touw om moet gaan als een echte cowboy!

Eagle Point

Vanaf dit punt kunt u genieten van het uitzicht op de adelaar-achtige rotsformatie, culturele dansen en een klein dorpje dat meerdere Native American woningen laat zien.

Guano Point

Daarna gaat u naar Guano Punt voor meer prachtig uitzicht op de Grand Canyon.

Na een fantastische dag in de stad, zal uw touringcar chauffeur u terug naar de terminal brengen om uw tocht af te sluiten.

Wat mee te nemen:

 • Neem je ID-kaart of paspoort mee. Alle passagiers moeten een identificatiebewijs bij zich hebben.
 • Zorg ervoor dat u uw tour zo vroeg mogelijk in uw reis reserveert.
 • Water: U mag een fles water meenemen, het is alleen niet toegestaan om deze tijdens de vlucht te openen.
 • Vergeet uw camera niet! Camera’s en telefoons zijn toegestaan en worden aangemoedigd. Houd er wel rekening mee dat het gebruik van een “selfie stick” of andere verlengstukken ten strengste verboden zijn, in en rondom het luchtvaarttuig.
 • Weet u niet zeker wat u moet dragen? Gelaagde kleding wordt aanbevolen in de maanden: Maart tot September, winterkleding wordt geadviseerd van Oktober tot half Maart.
 • De grond in de Grand Canyon is ruw, rotsachtig en ongelijk. Draag daarom stevige schoenen. Het is belangrijk om stevige schoenen te dragen die ruw terrein aankunnen en de tenen bedekken. Sneakers of wandelschoenen zijn sterk aanbevolen.