Tour informatie

Helicopter Air Tour and Legacy: Heeft u het plan om een bezoek te brengen aan de Grand Canyon West? Naast de prachtige vergezichten langs de West Rim, kunt u nu een spannende Papillon Helikoptervlucht langs de unieke landmarks van de canyon ervaren. Vanuit de lucht ervaart u een adembenemend uitzicht op Eagle Point, de beroemde glazenbrug Skywalk, Guano Point en andere bezienswaardigheden in Grand Canyon West. De In-flight spreker geeft interessante feiten en de geschiedenis aan van de Grand Canyon. Deze tour vertrekt vanaf de luchthaventerminal en geeft u veel tijd om van de uitzichten te genieten die alleen de West Rim biedt.

Het avontuur gaat door met een volledige toegang Legacy ticket, dat een tour biedt voor de Grand Canyon West. De air-conditioned, hop-on / hop-off shuttle bus heeft stops op de Hualapai Ranch waar cowboys een show geven over de oude west gevechten. De volgende halte is Eagle Point, waar de enorme arendachtige rotsformatie te zien valt. Bekijk inheemse Amerikaanse woningen van verschillende stammen en geniet van culturele muziek met dans. Guano Point is de laatste stop, waar u geniet van de indrukwekkende panoramische uitzichten op de canyon. Hierna terug naar de terminal om deze fantastische tour af te sluiten.

Wat is inbegrepen:

 • Memorable vlucht met uitzicht op de Grand Canyon West en de Colorado rivier
 • Een koele cabine
 • Legacy entreekaarten
 • Panoramisch uitzicht door de hoge vleugels
 • ‘Old Western Town’ met activiteiten en entertainment
 • Tour door meerdere punten langs de rand van de canyon

Belangrijke informatie

Tijdsduur

Ongeveer 10-12 minuten helikoptervlucht over de Grand Canyon

Tijd doorgebracht op de Canyon

De tijd besteed aan de rand van de Canyon is aan jou!

Rij naar de terminal

Zelf rijden naar de terminal gelegen in de nabijheid van Grand Canyon Airport West

Check in

Check-in in de terminal 30 minuten voor de vlucht en ontvang uw pas om de Canyon te mogen betreden na de vlucht.

Vlucht

Vertrek met deze helikopter tour en geniet van een prachtig uitzicht vanuit de lucht op de populaire punten van de Grand Canyon. U komt dan langs: Eagle Point, Guano Point, de Colorado rivier en andere delen van de Grand Canyon West.

Terug naar de terminal

Keer terug naar de terminal en neem een shuttle bus naar de rand van de Canyon om uw tocht voort te zetten.

Hualapai Ranch

De eerste stop is een ​​oude westerse stad waar een vuurgevecht na gespeeld wordt door cowboys. Doe mee en leer hoe u razendsnel een pistool kan trekken en hoe u met een touw om moet gaan als een echte cowboy!

Eagle Point

Vanaf dit punt kunt u genieten van het uitzicht op de adelaar-achtige rotsformatie, culturele dansen en een klein dorpje dat meerdere Native American woningen laat zien.

Guano Point

Daarna gaat u naar Guano Punt voor meer prachtig uitzicht op de Grand Canyon.

Na een fantastische dag in de stad, zal uw touringcar chauffeur u terug naar de terminal brengen om uw tocht af te sluiten.

Wat mee te nemen:

 • Neem je ID-kaart of paspoort mee. Alle passagiers moeten een identificatiebewijs bij zich hebben.
 • Zorg ervoor dat u uw tour zo vroeg mogelijk in uw reis reserveert.
 • Water: U mag een fles water meenemen, het is alleen niet toegestaan om deze tijdens de vlucht te openen.
 • Vergeet uw camera niet! Camera’s en telefoons zijn toegestaan en worden aangemoedigd. Houd er wel rekening mee dat het gebruik van een “selfie stick” of andere verlengstukken ten strengste verboden zijn, in en rondom het luchtvaarttuig.
 • Weet u niet zeker wat u moet dragen? Gelaagde kleding wordt aanbevolen in de maanden: Maart tot September, winterkleding wordt geadviseerd van Oktober tot half Maart.
 • De grond in de Grand Canyon is ruw, rotsachtig en ongelijk. Draag daarom stevige schoenen. Het is belangrijk om stevige schoenen te dragen die ruw terrein aankunnen en de tenen bedekken. Sneakers of wandelschoenen zijn sterk aanbevolen.