Tour informatie

GCW Helicopter Landing: Deze helikoptertour door de Grand Canyon biedt een prachtig uitzicht op de West Rim terwijl je afdaalt in de kloof en landt aan de oever van de Colorado-rivier. Voordat je terugkeert naar de Grand Canyon West Airport, heb je tijd om foto’s te maken en te verkennen. Algemene toegang tot Grand Canyon West is niet inbegrepen, maar kan samen met andere opties worden toegevoegd om de ervaring te verbeteren. Het landschap is adembenemend; vergeet niet uw camera mee te nemen om de perfecte achtergrond van uw spannende Grand Canyon-avontuur vast te leggen. Nadat je de bodem van de kloof hebt verkend, keer je per helikopter terug naar de oppervlakte. Als u toegang tot het park heeft gekocht, vervolgt u de reis aan de rand met een hop on, hop off-shuttle. Uitkijkpunten zijn onder andere Eagle Point, de thuisbasis van de Grand Canyon Skywalk – een 22 meter hoge hoefijzervormige brug met glazen bodem die zich uitstrekt vanaf de kloof. Eagle Point is vernoemd naar de gigantische adelaarvormige rotsformatie die op deze locatie te zien is. U kunt ook Guano Point bezoeken, een natuurlijk rotsschiereiland met 360 graden uitzicht op de kloof.

Wat is inbegrepen:

 • Memorable vlucht met uitzicht op de Grand Canyon West en de Colorado rivier
 • Een koele cabine
 • Landing op de bodem
 • Panoramisch uitzicht door de hoge vleugels
 • Hop on, hop off-shuttle om punten te bekijken

Belangrijke informatie

Tijdsduur

Ongeveer 30 minuten

Vlucht Tijd

2 x 7 minuten (heen en terug)

Rij naar de terminal

Zelf rijden naar de terminal gelegen in de nabijheid van Grand Canyon Airport West

Check in

Check-in in de terminal 30 minuten voor de vlucht en ontvang uw pas om de Canyon te mogen betreden na de vlucht.

Vlucht

Vertrek met deze helikopter tour en geniet van een prachtig uitzicht vanuit de lucht op de populaire punten van de Grand Canyon. U komt dan langs: Eagle Point, Guano Point, de Colorado rivier en andere delen van de Grand Canyon West.

Terug naar de terminal

Keer terug naar de terminal en neem een shuttle bus naar de rand van de Canyon om uw tocht voort te zetten.

Hualapai Ranch

De eerste stop is een ​​oude westerse stad waar een vuurgevecht na gespeeld wordt door cowboys. Doe mee en leer hoe u razendsnel een pistool kan trekken en hoe u met een touw om moet gaan als een echte cowboy!

Eagle Point

Vanaf dit punt kunt u genieten van het uitzicht op de adelaar-achtige rotsformatie, culturele dansen en een klein dorpje dat meerdere Native American woningen laat zien.

Guano Point

Daarna gaat u naar Guano Punt voor meer prachtig uitzicht op de Grand Canyon. Na een fantastische dag in de stad, zal uw touringcar chauffeur u terug naar de terminal brengen om uw tocht af te sluiten.

Wat mee te nemen:

 • Neem je ID-kaart of paspoort mee. Alle passagiers moeten een identificatiebewijs bij zich hebben.
 • Zorg ervoor dat u uw tour zo vroeg mogelijk in uw reis reserveert.
 • Water: U mag een fles water meenemen, het is alleen niet toegestaan om deze tijdens de vlucht te openen.
 • Vergeet uw camera niet! Camera’s en telefoons zijn toegestaan en worden aangemoedigd. Houd er wel rekening mee dat het gebruik van een “selfie stick” of andere verlengstukken ten strengste verboden zijn, in en rondom het luchtvaarttuig.
 • Weet u niet zeker wat u moet dragen? Gelaagde kleding wordt aanbevolen in de maanden: Maart tot September, winterkleding wordt geadviseerd van Oktober tot half Maart.
 • De grond in de Grand Canyon is ruw, rotsachtig en ongelijk. Draag daarom stevige schoenen. Het is belangrijk om stevige schoenen te dragen die ruw terrein aankunnen en de tenen bedekken. Sneakers of wandelschoenen zijn sterk aanbevolen.