Tour informatie

De South Rim Airplane Tour vertrekt vanaf het Grand Canyon National Park Airport en is een uiterst betaalbare manier voor gezinnen en individuen om een groot deel van de Grand Canyon National Park te ervaren. De Vistaliner vliegtuigen zijn voorzien van extra grote ramen, zodat je vanaf elke plek in het vliegtuigje een perfect uitzicht hebt. Een uitgelezen kans om ook prachtige foto en film opnames te maken! Ook een audioset is inbegrepen.

Wat is inbegrepen:

  • Schilderachtig uitzicht op de Zuni Corridor, Imperial Point, het samengaan van de Colorado en Little Colorado rivieren, Kaibab National Forest en het Kaibab Plateau
  • Tijdsduur: ongeveer 40-45 minuten

Belangrijke informatie

Vlucht duur

Ongeveer 40 – 45 minuten

Check in

30 minuten voor vertrek in de Grand Canyon Scenic Airlines terminal aanwezig zijn voor de check-in

Vertrek

Stap aan boord van het vliegtuig en vertrek vanaf de terminal voor prachtige uitzichten op het Grand Canyon NP

Terugkeer

Keer terug naar de terminal met foto’s en mooie herinneringen

Wat mee te nemen:

  • Neem u ID-kaart of paspoort mee. Alle passagiers moeten een identificatiebewijs bij zich hebben.
  • Zorg ervoor dat u uw tour zo vroeg mogelijk in uw reis reserveert.
  • Water: U mag een fles water meenemen, het is alleen niet toegestaan om deze tijdens de vlucht te openen.
  • Vergeet uw camera niet! Camera’s en telefoons zijn toegestaan en worden aanbevolen. Houd er wel rekening mee dat het gebruik van een “selfie stick” of andere verlengstukken ten strengste verboden zijn, in en rondom het luchtvaarttuig.
  • Weet u niet zeker wat u moet dragen? Gelaagde kleding wordt aanbevolen in de maanden maart tot september. Winterkleding wordt geadviseerd van oktober tot half maart.
  • De grond in de Grand Canyon is ruw, rotsachtig en ongelijk. Draag daarom stevige schoenen. Het is belangrijk om stevige schoenen te dragen die ruw terrein aankunnen en de tenen bedekken. Sneakers of wandelschoenen worden sterk aanbevolen.