Grand Canyon National Park

Of je nu vanaf de grond of in de lucht vanuit een helikopter de Grand Canyon bekijkt, het is een van de meest majestueuze bezienswaardigheden op onze aarde.

Ontworpen als Nationaal Park in 1919, de Grand Canyon is uitgegroeid tot één van de meest bezochte locaties in de wereld. Met een groeiend gemiddelde van 5 miljoen toeristen per jaar, geeft de Grand Canyon toeristen toegang tot prachtige uitzichten langs de rand van de Canyon, zonder dat hier een hek omheen staat. Samen met zijn prachtige uitzichten en ontelbare activiteiten als: ezelrijden, helicopter tours, rafting excursies op de Colorado River is de Grand Canyon zijn status als een van de zeven natuur wereldwonderen meer dan waard!

Op deze website kunt je verschillende tours vinden. Van vliegen in een helicopter, een vliegtuig rondvlucht tot het rijden in de canyon met een quad of een Baja Jeep. Doe een ervaring op die je nooit meer zult vergeten en waar je altijd over zult blijven praten.

Alle tours door de Grand Canyon zijn inclusief Nederlandstalige audiotour. Zo krijgt iedereen de kans om de geschiedenis van de Grand Canyon te weten te komen. Tevens wordt er specifieke informatie verteld wordt door de gids.

Een helikoptervlucht over de Grand Canyon kan één van de meeste spectaculaire gebeurtenissen van je leven worden. Tijdens deze vluchten ervaar je dit geweldige natuur fenomeen van de Grand Canyon en zijn omgeving. Van de Colorado River tot de Hoover Dam, alles is hier bijzonder.

Het vliegveld van Papillon bij het Grand Canyon National Park is te vinden vlakbij het dorpje Tusayan in de staat Arizona. Een helikopter tour is goed te combineren met bijvoorbeeld een verblijf aan de Grand Canyon South Rim tijdens uw Amerika rondreis. Voor de exacte locatie van het Grand Canyon NP Airport bekijk de map onderaan deze pagina.

Grand Canyon National Park foto's

Top 3: Grand Canyon NP tours

Imperial with Ecostar - uitzicht

Imperial Tour met Ecostar

Al vanaf $364

Tijdens de Imperial Air Tour met de EcoStar helikopter ervaart u een geweldig uitzicht op de prachtige Grand Canyon kloof. Met naar voren gerichte zitplaatsen en een bijna 180 graden uitzicht, zult u genieten van de schitterende Grand Canyon. Deze tour heeft een extra lange vluchtduur om nog meer te zien en te genieten.

Meer informatie
North Canyon tour helicopter2

 North Canyon Tour

Al vanaf $239

Vertrek vanaf de Grand Canyon NP Airport voor een opwindende helikopter vlucht. De North Canyon tour brengt u over de Kaibab National Forest en naar het diepste en breedste deel van de Grand Canyon. Dit is de goedkoopste helikoptervlucht vanaf de South Rim!

Meer informatie
South Rim Airplane Tour airplane binnen

 South Rim Airplane Tour

Al vanaf $179

De South Rim Airplane Tour vertrekt vanaf Grand Canyon NP Airport en is een uiterst betaalbare manier voor gezinnen en individuen om een groot deel van de randen en het centrale gedeelte van de Grand Canyon National Park te ervaren.

Meer informatie

Grand Canyon NP Map